Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Dhëmbë të  bukur tek Spitali Sirona

Dhëmbët rregullojnë buzëqeshjen tuaj. Por jo çdo kush ka dhëmbë të bukur, prandaj për ta rregulluar buzëqeshjen, preferohet të rregullohen dhëmbët.

Një prej mënyrave është edhe nonprep-veneers (pa dekortikim) dhe kurora estetike.

Kjo mënyrë, përmirëson dukshëm paraqitjen dhe funksionalitetin e dhëmbëve. Përmes kësaj metode, ju do të mund të keni dhëmbët që gjithmonë i keni ëndërruar.

Për të pasur një buzëqeshje hollivudiane, drejtoheni tek Spitali Sirona. Aty bëhet planifikimi dixhital i buzëqeshjes për Veneers.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë