Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dentisti udhëton në gjithë botën, për të ia rregulluar dhëmbët të varfërve (FOTO)

Një dentist nga Brazili, po i bën shumë persona të qajnë nga gëzimi!

Felipe Rossi, po udhëton gjithkun nëpër botë për t’ua rregulluar dhëmbët personave të varfër.

Ai në vitin 2016 ka hapur një OJQ të quajtur Por1sorriso dhe ka marr përsipër të bëjë humanizëm në një mënyrë të vecantë.

Më poshtë mund t’i shikoni fotografitë e personave që ai ua ka rregulluar dhëmbët, pa asnjë kacavidhe!/Familja Jone

Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi
Brazilian-Dentist-Travel-Poor-People-Teeth-Fix-Felipe-Rossi

Youtube

Arkiva

Kategoritë