Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dardha e avokado, super mëngjesi i bebes suaj, 10+


Mëngjes 10+

Gatuar nga: Getoarbë Mulliqi Bojaj

mama.sunshine.food

1 passion fruit
1/2 avokado
1/2 dardhë
Pak banane
1 maje luge fluska kokosi

Passion fruit (fruti i pasionit) ndahet në mes dhe me lugë i vendoset brendësia në sitë, në të cilën mbi një pjatë shtypet me lugë – kështu i nxjerrët lëngu.
Me lëngun e tij bluhen të gjithë përbërësit.

‼️KONSULTOHUNI me pediatrin e bebeve para se t’i prezantoni ushqimin, gjithashtu informohuni për ushqimet qe kane veti alergjenë!‼️

Youtube

Arkiva

Kategoritë