Enj, Sht 21, 2023
Banner Top
Banner Top
CT e kurrizit, ku të kryhet?

CT e kurrizit, është një imazh i detajuar që ndihmon për të diagnostifikuar sëmundje të ndryshme që mund të ketë një pacient.

CT e kurrizit, është i shpejtë, pa dhimbje dhe jo-invazive.

Për të bërë diagnostifikimin për shkakun themelor të dhimbjes, me patjetër që mënyra ideale është me anë të CT -së.

Për të kryer një CT të kurrizit drejtoheni tek CT  Beni në Ferizaj.

CT Beni është poliklinikë diagnostifikuese – radiologjike që ka stafin profesionist dhe aparaturën e teknologjisë së fundit.

Youtube

Arkiva

Kategoritë