Mar, Mar 19, 2024
Banner Top
Banner Top
Çka përfshin CT-ja e qafës?

CT është një prej shpikjeve më të mira në 50 vitet e fundit.

Për të lokalizuar dhimbjen që ndodhë, mund të bëhen CT të shumë organeve dhe muskujve.

Një prej CT që mund të kryhet është edhe ajo e qafës.

CT e qafës, është studimi i thellë me imazh që bëhet nga baza e kafkës deri tek pjesa e sipërme e gjoksit.

Në CT e qafës përfshihen: shtylla kurrizore, rrugët e frymëmarrjes, gjëndra e pështymës dhe tiroidet.

Që të kryni CT të qafës, ju drejtoheni tek CT Beni në Ferizaj.

CT Beni është Poliklinikë Diagnostikuese  – Radiologjike që gjendet në rrugën “Ramadan Rexhepi” në Ferizaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë