Die, Mar 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Cilat ushqime ndikojnë në inteligjencën e fëmijëve?

Çdo ditë e më shumë po rritet vetëdijesimi I të ushqyerit shëndetshëm.
Uji, frutat e perimet janë çelësi I jetëgjatësisë dhe kualitetit të jetës.
Studimet të shumta dëshmojnë fakte që disa ushqime na bëjnë më të mençur.

Diola Dosti Baftiu – Nutricioniste  në një intervistë për portalin “Familja Jonë” na tregonë se cilat produkte ndikojnë shumë në inteligjencën e fëmijëve.

Youtube

Arkiva

Kategoritë