Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë tregojnë ngjyrat e rrobave për personalitetin tuaj?

Sipas stilistit dhe autorit të librit “Color Your Style” , David Zyla, gjëja më e rëndësishme tek rrobat është ngjyra e tyre.

“Ngjyra reflekton karakterin”, shprehet Zyla

Më poshtë mund t’i lexoni se cila ngjyrë çfarë reflekton:

E zeza

“E zeza, merret seriozisht nga të tjerët”, thotë stilistja, Karen Heller. Në përgjithësi, njerëzit kur i shohin të tjerët të veshur zi i shohin ata si të fuqishëm dhe ambicioz.

Kafeja

Ngjyra kafe, është ngjyrë e tokës, ngjyrë që shpërfaq stabilitet. Si njerëz stabil, shihen nga të tjerët personat që veshin rroba ngjyrë kafe,

E kaltërta

“E kaltërta, është ideale të vishet në një intervistë pune pasi reflekton vetëbesim”, shprehet psikologia, Lisa Johnson Mandell.

E kuqja

“E kuqja është ngjyrë e fuqisë dhe pasionit”, thotë menaxheri i brendit italian Eredi Pisano. Personat që veshen më të kuqe, marrin vëmendje menjëherë. Zakonisht njerëzit kanë tendencë ta asociojnë të kuqen me energjinë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë