Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Çfarë i ndodhë lëkurës nëse flini me grim?

Me siguri që e dini, se është tejet e dëmshme të flini me grim në fytyrë.

Larja e fytyrës, është esenciale për të larguar toksinat dhe papastërtitë e tjera.

Por ju duhet të keni kujdes që çdo natë pasi ta  pastroni fytyrën, ta lyeni atë me ndonjë krem hidratues.

E çfarë i ndodhë lëkurës, nëse nuk e pastroni atë dhe flini me grim?

Bakteriet mund të përhapin sëmundje nëse qëndrojnë nën lëkurë

Lëkura ka akne dhe puçrra

Rritet rreziku ndaj infeksioneve

Nëse lëkura juaj është e thatë ajo mund të thahet edhe më shumë,

Nëse lëkura juaj është e yndyrshme ajo do të bëhet me më shumë yndyrë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë