Mër, Shk 21, 2024
Banner Top
Banner Top
“Ana e errët e jetës moderne” (FOTO)

Marco Melgrati është një artist nga Bali dhe ka bërë disa ilustrime, për të portretizuar jetën moderne.

Ai pëmes disa punimeve të tij është munduar ta paraqes anën e errët të jetës moderne.

‘Padrejtësia, vetmia, depresioni’ janë vetëm disa prej çështjeve që ai i ka portretizuar përmes ilustrimeve të tij.

Më poshtë mund t’i shihni punimet që i ka bërë ky artist./Familja Jone

Hang On
Power, Justice, Propaganda
Keep Your Cool, No Matter What
One Love
It's A Tough World Out There!
Too Smart?
Femme Fatale
"Current Account: A Voluntary Offer To Maintain Your Bank." Ambroise Bierce, The Devils Dictionary
The Cave
Victorias Secret Angels Beauty Stereotype

Youtube

Arkiva

Kategoritë