Mër, Maj 31, 2023
Banner Top
Banner Top
Ahmeti: Ju lutem mos dilni pa nevojë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka reaguar përmes një statusi në Facebook për qarkullimin e madh të veturave dhe njerëzve.

“Qarkullim shumë i madh i kerreve dhe njerërve në qytet. Përveç që masat nuk janë largu, do të ishte shumë keq në qoftë se këto ditë ndodh ndonjë shpërthim i ndonjë vale të re të infeksionit.

Ju lutem të keni kujdes. Ju lutem mos dilni pa nevojë”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

Youtube

Arkiva

Kategoritë