Pre, Maj 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Ahmeti: Dezinifektues edhe në autobusë, transporti publik ndërpritet në ora 20:00

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka shkruar në Facebook që autobusët urban që janë në funksion janë pajisur me dezinfektues.

Gjithashtu, ka bërë me dije që transporti publik do të ndërpritet në ora 20:00

“Dezinfektues edhe në autobusë, përderisa funksionon. Kanë nevojë së paku punëtorët shëndetësorë dhe ata që ende punojnë të lëvizin. Transporti publik ndërpritet në 20:00 deri në masat e ardhshme”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

No photo description available.

Youtube

Arkiva

Kategoritë