Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
9 zakone për një lëkurë të shëndetshme!

Lëkura e butë e e pastër është një gjë që të gjitha femrat e ëndërrojnë. E për të pasur një të tillë, patjetër që kërkon një përkujdesje më të shtuar. 

Më poshtë mund t’i shihni disa rregulla të thjeshta por thelbësore nëse dëshironi të keni atë lëkurë rrezatuese që keni dëshiruar gjithmonë.

  1. Pastroni në mënyrë të rregullt ekranin e smartphone-it tuaj, pasi keni kontakt me duar
  2. Lani rregullisht furçat tuaja të grimit
  3. Mbani një dietë të shëndetshme
  4. Mos e teproni me pastrimin e fytyrës tuaj
  5. Aplikoni një krem në fytyrën tuaj para dhe pas notit në pishinë
  6. Bëni dush menjëherë pas stërvitjeve
  7. Ndëgjoni me vëmendje sinjalet që trupi juaj ju dërgon
  8. Shmangni dushin tepër të nxehtë
  9. Pini ujë sa më shumë./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë