Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
9 gabimet e prindërve që mund të shkatërrojnë të ardhmen e një fëmije

Të gjithë bëjnë gabime kur rritin fëmijë. Edhe kur bëhemi të rritur, ne nuk jemi të përsosur dhe nuk mund të kuptojmë gjithmonë se si duken veprimet tona nga jashtë dhe si ato do të ndikojnë në gjeneratat e ardhshme. Por disa metoda për të rritur fëmijët në të vërtetë bëjnë më shumë dëm sesa mirë.

Më poshtë mund të shihni gabimet e zakonshme që bëjnë shpesh prindërit e që sipas ekspertëve mund të jenë të dëmshme për fëmijët.

1. Ndëshkimi i fëmijëve përpara të tjerëve

2. Ndikimi nga e kaluara

3. Të qenit shumë i përmbajtur

4. Zakonet e këqija

5. Mbrojtje e ekzagjeruar

6. Lejueshmëri e tepërt

7. Shkatërrimi i besimit

8. Sjellja agresive

9. Shpëtimi nga problemet e tyre./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë