Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
3 gjëra që injorohen në fillim të një lidhje, më pas shkaktojnë ndarje!

Në fillim të lidhjeve njerëzit zakonisht nuk mendojnë në mënyrë racionale – pasi kaplohen nga ndjenjat dhe nuk duan t’i shohin të metat e partnerit.

Por janë disa shenja qysh në fillime të lidhjes, që mund të tregojnë nëse një lidhje mund të zgjasë apo jo.

“Nuk e kam harruar ish të dashurin”

9 Harsh Truths We Tend to Ignore at the Beginning of a Relationship, and Then Bitterly Regret It

Kjo është një e vërtetë e hidhur, por që duhet ta pranoni – pasi është mirë për të dy ju. Nëse nuk dëshironi të bëheni instrument, është mirë që të ndani rrugët. Për më tepër, ekspertët nuk sugjerojnë që të fillohet një lidhje, menjëherë pasi të ketë mbaruar njëra.

“Ankohen për ish të dashurat”

9 Harsh Truths We Tend to Ignore at the Beginning of a Relationship, and Then Bitterly Regret It

Ndonjëherë, njerëzit bëhen toksik në një lidhje, por nëse ndodh shpesh, atëherë problemi mund të jetë personi që po dilni.

“Kur jam i/e zemëruar thyej gjëra”

9 Harsh Truths We Tend to Ignore at the Beginning of a Relationship, and Then Bitterly Regret It

Kjo është një shenjë që nuk duhet injoruar. Kjo do të thotë që partneri është i paqëndrueshëm emocionalisht./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë