Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
11 shenja që tregojnë se ju po plakeni!

Në një pikë të caktuar, papritmas kuptojmë se ne dhe njerëzit me të cilët jemi rritur (megjithëse duken shumë të rinj) janë tashmë 30, 40 ose 50 vjeç. Pra, ne kemi arsye të tjera për të qenë njëkohësisht të lumtur dhe të trishtuar tani.

Çdo moshë ka përparësitë e veta, por vetëm se duhet të kemi një sens të mirë humori.

Nëse ende nuk e keni kuptuar nëse jeni i ri apo jo, këto 11 fakte do t’ju ndihmojnë ta kuptoni.

1. Nuk ju pëlqen më muzika moderne.

2. Filmat e vjetër ju duken më të mirë se ata të rinjtë.

3. Kur keni një parti në shtëpi, fqinjët tuaj as nuk e kuptojnë atë.

4. Në mes të ahengut ju ndiheni të përgjumur dhe dëshironi të shkoni në shtëpi.

5. Muzika juaj e preferuar është tashmë 20 vjeç.

6. Ju mund të ndjeni dhimbje në trup edhe vetëm duke u ulur në një karrige.

7. Kur e shihni shtëpinë gjigante në “Home alone”, ju mendoni se sa e madhe duhet të jetë hipoteka e tyre.

8. Njerëzit që njihni fillojnë të kenë fëmijët që kanë planifikuar.

9. Ju filloni të pastroni shtëpinë vetë dhe nganjëherë edhe e anashkaloni punën për ta bërë atë.

10. Të gjitha lodhjen që e ndjeni në mëngjes janë rezultat i gjumit në një pozitë të çuditshme.

11. Ju keni një dyqan të preferuar ushqimesh./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë