Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Zbritje verore në Gama Electronics

Të blesh një paisje të re, nuk është gjithmonë një zgjedhje e lehtë.

Televizori, celulari, thithësja elektrike apo lavatriçja nuk blihen çdo vit, prandaj është e udhës të blihen në një vend të sigurt.

Në Gama Electronics, kanë mbetur edhe pak ditë që të përfitoni nga zbritja.

“Zbritja verore” ka filluar nga data 16 korrik dhe do të vazhdojë deri më 31 të këtij muaji.

Aty mund t’i blini pajisjet elektrike me çmim shumë të volitshëm e mbi të gjitha me garancion.

Gama Electronics këtë vit feston 23 vjetorin e themelimit dhe dyqanet e Gama-s mund t’i gjeni në Prishtinë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj e Gjilan./ Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë