Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Vlerësohen lartë shërbimet e spitalit “Ortomedica”

Spitalin “Ortomedica”, në rajonin e Prizrenit, i cili ofron shërbime në fushën e ortopedisë e kanë vizituar Kabineti i Divizionit për Liçencim të Spitaleve private të Kosovës si dhe Kabineti i Akreditimit të Spitaleve nga Ministria e Shëndetësisë së Turqisë.

Kështu ka bërë të ditur drejtoresha e këtij spitali, Donjetë Ahmetaj, me ç’rast edhe u janë vlerësuar lartë shërbimet që u ofron ky spital pacientëve.

“Dje në spitalin tonë kishim për vizitë Kabinetin e Divizionit për Liçencim të Spitaleve private të Kosovës si dhe Kabinetin e Akreditimit të Spitaleve nga Ministria e Shëndetësisë së Turqisë. Me ç’rast pranuam vlerësimin e lartë të tyre për cilësinë e shërbimeve tona të ofruara ndaj pacientëve tanë”, ka shkruar Ahmetaj./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë