Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushqimet e duhura për pacientët me tipin 2 të diabetit

Kur një njeri është i diagnostifikuar me tipin 2 të diabetit, nuk do të thotë që duhet të heqë dorë nga gjithë ushqimet e shijshme.

Natyrisht, perimet duhet të jenë pjesë e dietës dhe ato mund të bëhen të shijshme me përbërës të ndryshëm.

Perimet më të mira për pacientët me tipin 2 të diabetit janë ato që të pasura me fibra

Ushqimet e duhura për diabetikët janë: brokoli, spinaqi, lakra jeshile, shafrani, kanella, boronica, hudhra etj./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë