Mër, Maj 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Si të ua shpjegojmë fëmijëve gjendjen aktuale/ “Covid19”

Informacione të mjaftueshme po marrim çdo minutë për Covid 19, përqindje e madhe e njerëzve e kanë kuptuar mirë rëndësinë e vetizolimit dhe po e praktikojnë atë me përpikshmëri.

Shqetësimi që po i shoqëron shumë familjarët, sidomos prindërit është qasja e tyre ndaj fëmijëve.

Si të ua shpjegojmë fëmijëve këtë gjendje

Si të ua shpjegojmë se çka është Corona Virusi

Si të i bëjmë ata të kuptojnë rëndësinë e motos #rrinshpi

Çfarë të bëjmë në shtëpi me fëmijët gjatë këtyre ditëve

Në pyetje të tilla, në mënyrë vullnetare sonte në orën 19:00 do të na përgjigjet psikologu Visar Sadiku, i cili si çdo herë është i gatshëm që të kontribuojë në informimin dhe këshillimin për shoqërinë tonë.

Ai do të jetë në një LIVE VIDEO në portalin “Familja Jonë”, i cili gjithashtu do të përgjigjet edhe në pyetjet  tuajat drejtpërdrejt gjatë lidhjes. /Familja Jone

Biseda Live do të transmetohet gjithashtu edhe në dy grupet më të mëdha të Super Nënave:

“Këshilla dhe Receta për Bebe dhe Fëmijë
https://www.facebook.com/groups/1123493427711775/

Offtopic Keshilla dhe Receta per Bebe dhe Femije
https://www.facebook.com/groups/180188702594995/Offtopic Keshilla dhe Receta per Bebe&Femije8,905 members

Youtube

Arkiva

Kategoritë