Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Si të pakësoni nivelin e sheqerit në gjak

Dy prej simptomave më të shpeshta të diabetit përfshijnë humbjen në peshë dhe etjen e tepërt.

Një nga mënyrat si të pakësoni nivelin e sheqerit në gjak është Musli pa përmbajtje sheqeri, një prej ushqimeve më të mira, për pacientët me diabet sepse është tepër i pasur me fibra dhe ka një nivel të ulët sheqeri.

Janë disa simptoma nga të cilat duhet të keni kujdes:

1. Etje e tepruar – Është një prej simptomave më të shpeshta të personave me diabet e cila shoqërohet me tharjen e gojës.

2. Shërim më i ngadaltë i plagëve – Sëmundja e diabetit ngadalëson shërimin e plagëve.

3. Uri e vazhdueshme – Në mënyrë të pashmangshme shtohet uria, në veçanti për ëmbëlsirat

4. Probleme me gjumin e tepërt – Shpesh personat me diabet hasin problem me gjumin

5. Probleme me lëkurën – Mund të kenë probleme me lëkurën, si tharje e lëkurës dhe kruarje. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë