Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta identifikoni një manipulues?

Ndonjëherë ju mund të keni afër njerëz që ju manipulojnë, e që nuk e kuptoni këtë gjë.

Por si të arrini ta identifikoni një person që po ju manipulon?

Ata ua ulin vetëbesimin

Personat manipulues mundohen me gjithë shpirt që të ua ulin vetëbesimin dhe vlerësimin që keni për veten.

Mundohen të ju kontrollojnë

Nëse dikush po manipulon me ju atëherë tenton edhe të ju kontrollojë. Ata mundohen të ju kontrollojnë emocionalisht e madje edhe të ju izolojnë.

Të bëjnë të ndihesh në faj

Manipuluesit kanë tendencë që ta largojnë fajin nga vetja dhe tërë kohë të ju fajësojnë për çdo gjë./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë