Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: Po trajtohen 105 pacientë nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim spitalor janë 105 pacientë.

Në njoftim bëhet e ditur se prej tyre, 66 me oksigjeno-terapi dhe 9 në mjekimin intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 23 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 6  pacientë

Spitali i Prizrenit, 11 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 16 pacientë.

Arkiva

Kategoritë