Pre, Mar 22, 2024
Banner Top
Banner Top
Shenjat që tregojnë që ju jeni duke vuajtur nga depresioni

Depresioni shpeshherë quhet si ‘murtaja e shekullit 21″. Studimet tregojnë që depresioni duhet të trajtohet njëjtë si sëmundjet e tjera -dhe që duhet të punohet për tu zhdukur stigma që ekziston për personat e prekur nga depresioni.

Hapi i parë është që të kuptohet me saktësi a jeni me depresion apo jo.

Më poshtë mund t’i lexoni disa shenja që tregojnë që ju mund të jeni në depresion, por ende nuk e keni pranuar:

Ndiheni të lodhur tërë kohën

Ndiheni të pashpresë

Keni probleme me kujtesë

Keni probleme me gjumin

Asgjë nuk të kënaq

Nuk jeni në humor të mirë/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë