Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Rrudhat në secilën pjesë të fytyrës tregojnë diçka për shëndetin tuaj

Ndonëse, askush nuk i dëshiron rrudhat, ato janë të pashmangshme. Rrudhat, janë shenjë që ju po plakeni – por përvec plakjes rrudhat kanë edhe një kuptim, varësisht në cilën pjesë të fytyrës paraqiten.

Every Wrinkle on Your Face Sends a Message About Your Health, Here Are 15 Things They Reveal

Ndryshe, këto rrudha quhen ‘rrudhat e brengës’. Kur paraqiten rrudhat në këtë pjesë të ballit, tregon që ju keni pasur shumë stres.

Every Wrinkle on Your Face Sends a Message About Your Health, Here Are 15 Things They Reveal

Rrudha në hundë, tregon që ju keni vuajtur nga alergjia por gjithashtu edhe nga stresi. Për më tepër, rrudha në këtë pjesë të hundës është e lidhur me jetën dashurore, sidomos me libidon tuaj.

Every Wrinkle on Your Face Sends a Message About Your Health, Here Are 15 Things They Reveal

Rrudhat anash syve, bëhen kryesisht nga të qeshurat. Por për më tepër, këto rrudha në këtë pjesë të syve, mund të jenë të lidhura me shëndetin që keni në veshkë dhe mushkri. Nëse rrudhat në këtë pjesë të syrit janë bërë shumë të dukshme kohën e fundit, është e udhës të shkoni të kontrolloheni për organet si veshkat dhe mushkritë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë