Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
QKUK së shpejti me Rezonancë të dytë dhe CT të re

Pacientët që kanë nevojë për shërbime të Rezonancës Magnetike dhe CT-së, këto shërbime do t’i marrin më lehtë në QKUK.

Ata më nuk do të kenë nevojë për prijtje, përderisa imazhet e ofruara do të jenë të kualitetit të lartë.

Qendra Klinike Universitare e Kosovës, pritet që së shpejti të pajiset me Rezonancën e dytë Magnetike dhe me një Tomografi të Kopjuterizuar(CT).

Furnizimi me këto aparatura do të ndikojë në ngritjen e cilësisë së shërbimeve dhe do të ulë listën e pritjes për këto shërbime duke krijuar qasje shumë më të lehtë për pacientët. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë