Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse kryhet CT-ja e kokës?

CT-ja e kokës, është një procedurë padhimbje që shfrytëzon rrezet X në mënyrë që të ketë një imazh të saktë të kafkës, trurit dhe venave të gjakut në kokë.

Por kur duhet kryer një CT?

Që të zbulohen  sëmundje të ndryshme

Të merret informata për prezencën, lokacionin e ndonjë ciste apo tumori

Të diagnostifikohet ndonjë sëmundje që nga lindja

Të diagnostifikohen venat e shformuara të gjskut në kokë

Për të kryer një CT të kokës, ju drejtohuni tek Poliklinika Diagnostifikuese – Radiologjike, CT BENI.

CT Beni gjendet në rrugën ‘Ramadan Rexhepi’ në Ferizaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë