Hën, Mar 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse keni dhimbje të shpinës kur merrni frymë?

Kur keni dhimbje shpine gjatë frymëmarrjes, kjo mund të jetë shenjë serioze dhe emergjente shëndetësore.

Në disa raste, dhimbja e shpinës gjatë frymëmarrjes  mund të jetë shenjë e një sulmi të mundshëm në zemër.

Një sulm në zemër mund të ndodhë nëse fluksi i gjakut në muskujt e zemrës bllokohet nga një mpiksje gjaku.

Por dhimbja e shpinës gjatë frymëmarrjes mund të jetë shenjë e hershme e kancerit të mushkrive. Ndonëse, tipikisht ky lloj i kancerit nuk ka simptoma të vërejshme, një prej shenjave shqetësuese është therrja e gjoksit dhe shpinës gjatë frymëmarrjes./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë