Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Pse babai është personi më i rëndësishëm në jetën e një vajze?

Prindërit janë njerëzit më të rëndësishëm të jetës së një fëmije. Pavarësisht që të dy edhe nëna edhe babai kanë rol esencial në jetën e fëmijëve, babai luan një rol të padiskutueshëm në mënyrën se si vajza e sheh rolin e një burri!

  • Babai është figura e parë mashkullore në jetën e një vajze
  • Ai është streha e sigurt e vajzës
  • Është dashuria e saj e parë

Sipas një hulumtimi të publikuar në Journal of Social Sciences and Humanities, vajzat që nuk kanë një lidhje të ngushtë me baballarët kanë tendencë që të kenë probleme psikologjike dhe emocionale në të ardhmen.

Kjo është arsyeja pse vajzat që kanë lidhje të ngushta me baballarët, kanë një tendencë që të mund të jenë më të forta psikologjikisht./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë