Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Prishtinë, 65 raste të reja me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, ka njoftuar se gatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, 250 persona.

Prishtina sërish është qyteti me më së shumti raste për një ditë, me 65. Më pas renditet komuna e Mitrovicës me 26 raste dhe e Pejës me 19.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 65 raste, komuna Mitrovicë 26 raste, komuna Pejë 19 raste, komuna Gjilan 18 raste, komuna Prizren 18 raste, komuna Gjakovë 14 raste, komuna Drenas 10 raste, komuna Lipjan 10 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Klinë 8 raste, komuna Obiliq 7 raste, komuna Kaçanik 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Malishevë 5 raste, komuna Skenderaj 5 raste, komuna Vushtrri 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Dragash 3 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Istog, Podujevë, Shtime dhe Zubin Potok”, shkruhet në raportin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë