Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Për çfarë mund të përdoret phenocillini?

Phenocilini, përdoret për trajtimin e infeksioneve bakteriale të fytit, skarlatina, erzipela e infeksione të lëkurës.

Por gjithashtu phenocilini mund të përdoret për mjekimin e infeksionëve të veshit të mesëm, sinusve e pneumonisë. Phenocilini mund të përdoret për parandalimin e skarlatinës, erizpelës, etheve reumatike, endokarditit, infeksioneve me pneumokoke në pacientë pa shpretkë.

Phenocillini prodhohet në ‘Trepharm’ dhe është prodhuesi i parë i barnave i ndërtuar sipas standardeve evropiane dhe ndërkombëtare të cilësisë në Kosovë.

Kjo fabrikë është konceptuar që nga ditët e para që përvec se do të furnizojë gjithë rajonin me produkte shumë kualitative, të jetë edhe një nga institucionet e zhvillimit të shkencës dhe edukimit të vazhdueshëm të profesionistëve tanë. /Familja Jone

No photo description available.

Youtube

Arkiva

Kategoritë