Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Pacienti fëmijë, me shputë të shtrëmbër, po trajtohet me sukses nga ortopedi Nderim Salihaj

Ortopedi i njohur në QKUK, Dr. Nderim Salihaj, përmes një postimi në faqen e tij në Facebook, ka paraqitur një rast të trajtimit të shputës së shtrembër, deformim ky i lindur te një fëmijë.

Trajtimi i kësaj shpute po bëhet me imobilizime serike javore me gibs.

Korrigjimi i këmbës së fëmijës është ende duke vazhduar dhe, pas ditës së 28 të trajtimit, këmba ka filluar të vijë në vend.

Salihaj është specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë Osteomuskulare si dhe mësimdhënës në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës.

Arkiva

Kategoritë