Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Operacioni për humbje peshe – për sa kohë shëroheni?

Nëse jeni duke u përgatitur për të kryer një operacion për humbje peshe, atëherë me siguri që kërkoni rezultate sa më të mira.

Ju duhet ta pyesni mjekun se cfare rezultati ju mund të prisni – pasi varet shumë nga disa rrethana – psh sa peshë keni dhe cfarë lloj operacioni do nënshtroheni.

Laparoskopia, është operacioni më i famshëm për humbje peshe. Nga ky intervenim, pacientët shërohen për një periudhë relativisht të shkurtër.

Shumica e pacientëve qëndrojnë në spital për 2 apo 3 ditë dhe mund tu rikthehen aktiviteteve normale për 3 deri në 5 javë. Por nëse plaga mbetet e hapur, edhe periudha e rikuperimit merr më shumë kohë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë