Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Në ShSKUK po trajtohen 11 pacientë të konfirmuar me coronavirus

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 11 pacientë të konfirmuar nga coronavirusi.

Në trajtim janë edhe 3 pacientë post-COVID19.

Me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtohen 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 9 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

Arkiva

Kategoritë