Pre, Sht 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Motra e madhe, një prej personave më të rëndësishëm në jetën tuaj!

Sipas psikologëve, të kesh një motër më të madhe ndikon në stabilitetin emocional dhe në vetë zhvillimin e atij personi.

 Fëmijët që rriten me një motër të madhe, kanë më shumë tendencë që të jenë më të lutmur.

Ja disa arsye pse është mirë të keni një motër të madhe:

Motra e madhe, ju ndihmon që të arrini qëllimet që keni. Sipas ekspertëve, motra e madhe ju ndihmon që të jeni më të pavarura dhe ndonëse mund të mos jeni të vetëdijshme, ajo ndihmon në formësimin e personalitetit tuaj.

Sipas Universitetit të Ulsterit,  një motër e madhe ndikon që të largoni ndjenjat negative që keni. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë