Sht, Sht 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr Gojart Pllana

Dr. Gojart Pllana

Specialist i kardiologjisë

Cardio Clinic "Vati Medical", Rr: “Xhabir Toqani” nr. 11, Prishtinë
E Hënë - E Premte 15:00 - 19:00
Trajton të gjitha sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut

Postime

Arkiva

Kategoritë