Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Dr. Visar Zekaj

Dr. Visar Zekaj

Internist, Gastroenterohepatolog

QKUK - Klinika Gastroenterohepatologjisë, Ordinanca VITAS, Drenas
Në bazë të paracaktimit të terminit.
Sëmundjet e brendshme në përgjithësi dhe të traktit gastrointestinal. Ekzaminim të EKG me interpretim. Eko e organeve abdominale. Ekzaminime endoskopike (gastroskopi, kollonoskopi).

Arkiva

Kategoritë