Sht, Sht 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Halit Bujupi

Dr. Halit Bujupi

Doktor i mjekësisë, specializant në interno

Prishtinë
E Hënë - E Premte 07:00 - 15:00
Sëmundjet e përgjithshme dhe internistike

Postime

Arkiva

Kategoritë