Mar, Sht 19, 2023
Banner Top
Banner Top
“Maskat duhet të mbahen gjatë udhëtimeve me aeroplan”

Agjencia Evropiane e Sigurisë Ajrore dhe Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve, kanë rekomanduar që të mbahet distancimi fizik dhe të mbahet maskë në rast të udhëtimeve me avion.

Këto dy agjenci rekomandojnë që të mbahet maska nga të gjithë pasagjerët dhe personeli ajror, që kur hynë në aeroport e deri në mbërritjen në destinacion.

Sipas tyre, këto dy agjenci duhet të ndërrohen çdo katër orë dhe pasagjerët duhet të sigurohen të kenë një sasi të mjaftueshme.

Youtube

Arkiva

Kategoritë