Sht, Sht 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Lëkura juaj është rrudhur?  Tretmani “HIFU” është zgjidhja

Trajtimi fytyrës dhe trupit me metodën HIFU është teknologjia më e fundit jo invasive. Një ultrazë i fokusuar me frekuencë të lartë që depërton në shtresat e fundit të lëkurës deri në muskuj.
Është trajtimi që ka për fokus tërheqjen e lëkurës dhe shtrirjen e rrudhave.
Hifu është një tretman pa dhimbje dhe vepron mirë pikërisht aty ku dëshirojmë.
Përmes tretmanit “Hifu” lëkura juaj mund të përfitojë shumë:

1. Rigjenerim dhe riorganizim të kolagjenit që ka si rezultat reduktimin e rrudhave.
2. Nivel të muskujve, duke rritur tonusin e muskujve të “fjetur”, ku si rezultat të gjithë muskujt e fytyrës ngritën për disa milimetra.
3. HIFU trajton të gjitha regjionet e lëkurë, si ato të fytyrës edhe të komplet trupit.
4. Me këtë efekt krijohet lifting i syve dhe kapakëve të syve, përmirësim i trekëndëshit të lotit, sulkusi nazilabial, konturim i fytyrës me theks të veçantë në pjesën e qafës dhe dekolltesë.

FYTYRA:
•Rrudhat e ballit
•Rrudhat rreth syve
•Faqet
•Mjekrra,
•Qafa
TRUPI:
• Barkun
• Pjesën e brendshme të kofshëve
• Pjesën e jashtme të kofshëve
• Zonën e belit
• Pjesën e fund shpinës
• Pjesën e brendshme të krahëve 

Rezultatet vërehen pas 3 muajve dhe në rastet më të lehta nuk ka nevojë për një tretman tjetër për 3-4 vite, sidomos kur tretmani kryhet nga ekspertët e trajnuar mirë siç është Dr. Besa Berisha Humolli nga Klinika Drindent në Prishtinë.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë