Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Laboratori OLIVE i gatshëm të fillojë testimet për COVID-19, plotëson të gjitha udhëzimet e OBSH

laboratori më i mirë në vend OLIVE, prej neser fillonë testimet për COVID-19.

I gatshëm edhe nga ana teknike edhe përgaditja profesionale e stafit, çdo gjë do të jetë sipas udhëzimeve të OBSH-së.

Më poshtë e keni njoftimiN e plotë të Laboratorit dhe Klinikës OLIVE:

Një lajm i rëndësishëm nga Ministria e Shëndetësisë sot për laboratorin tonë.
Olive Medical & Laboratory është licencuar nga Ministria e Shëndetësisë për kryerjen e testeve serologjike për COVID-19.

Do të kryen testimet serologjike bashkëkohore të diagnostikimit laboratorik për detektimin e antitrupave IgM dhe IgG ndaj COVID-19, me metodën “CLIA”.

Testimet për COVID-19 do të fillojnë nga nesër dhe termini është i obliguar.

Njëherit ju informojmë që rezultatet e punuara do të lëshohen të dokumentuara dhe vertetuara nga specialisti përkatës.

Vëmendje: – Testimi serologjik për COVID-19 para ditës së 7 (shtatë) pas shfaqjes së simptomave mund të rezultoj si test FALS NEGATIV.

Kontaktoni në numrin e telefonit: +38349520078

Arkiva

Kategoritë