Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
“Kybella”, trendi më i ri në estetikë

Deri më tani, kirurgjia plastike me anestezia ishin opsioni më i mirë për ata që dëshironin rini të përjetshme dhe lëkurë gjithmonë fantastike.

Të hysh në një lojë të re, është trendi më i fundit i quajtur “Kybella”.

Injektimi i parë i kësaj substance thuhet se trajton shëndetin e tepërt.

Besa Humolli, estetiste nga klinika Drindent tregon më shumë se si aplikohet kjo metodë.

Besa Humolli, estetiste

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë