Enj, Maj 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Kush është mjeku në fotografinë që ka pushtuar mediat sa herë që flitet për Covid 19

Fotografia e cila ka pushtuar mediat shqiptare është shkrepur në mesin e muajit mars kur Kosova konfirmoi rastet e para me COVID-19 .

Mjeku Arben Vishaj- infektolog ndonese nuk ishte i shpeshtë në paraqitjet e tij para kamerës, ai ishte në çdo kohë i gatshëm për t’i ndihmuar pacientët që i drejtoheshin Klinikës Infektive në QKUK.

Vishaj shihet në foto derisa po i tregonte gazetarës për situaten epidemiologjike dhe rastet e reja të konfirmuara.

Syri i kameres fokuson Infektologun – Arben Vishaj edhe në një moment derisa përshendet gazetarët të cilët për gati dy muaj janë në vijen e parë të frontit duke u përballur edhe me rrezik të lartë të infektimit gjatë raportimeve të përditshme.

Një moment si ky sigurisht do të mbetet gjatë në kujtesen e qytetarëve por edhe atyre që u përballen direkt me të ashtuquajturin armik i padukshëm që po kërcenon njerëzimin.

Youtube

Arkiva

Kategoritë