Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Këshilla për burrat: Si ta mbani romancën gjallë?

Ndonëse mund të keni vite të tëra në lidhje, sërish duhet të investoni që të keni momente romantike së bashku.

Duhet që të investoni në kohë e të qëndroni së bashku e të bëni gjëra së bashku.

Burrat zakonisht harrojnë të bëjnë gjëra për gratë e tyre dhe ndonjëherë romanca vdesë.

Ja disa ide se si duhet të sillen burrat herë pas here me gratë e tyre në mënyrë që lidhja të zgjasë përgjithmonë:

  • Gatuani për të
  • Planifikoni pushime në vikend
  • Dhuroni lule dhe letra dashurie
  • Vallëzoni
  • Shikoni filma apo emisione së bashku

Youtube

Arkiva

Kategoritë