Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Jeni lodhur nga shtresat dhjamore? “Kriolipoliza” është zgjidhja e problemit tuaj!

Të gjithëve na pëlqen të vishemi me rroba elegante, të ngushta në të cilat na dallohen linjat e trupit, sidomos për festa ose ditë të rëndësishme,  por shpesh dhjami na “prish planet”.
Kriolipoliza e njohur edhe si “ngrirja e dhjamit” është procedurë e re joinvazive e cila shkatërron qelizat dhjamore pa i dëmtuar indet tjera.

Kriolipoliza e njohur edhe si “ngrirja e dhjamit” është procedurë e re joinvazive e cila shkatërron qelizat dhjamore pa i dëmtuar indet tjera.
Brenda disa javëve këto qeliza të vdekura yndyrore eleminohen përmes urinimit, me një seancë shkatërrohen 20% deri në 30% të qelizave dhjamore. Rezultati vërehet pas 2-3 muajve.

Çfarë në të vërtetë është Kriolipoliza?

Kriopoliza është një procedurë në të cilën në mënyrë selektive punohen zonat dhjamore, duke shkatërruar ato.
Përparësitë kryesore të këtij tretmani është efikasiteti pa dhimbje, të sigurt dhe të lartë në të njëjtën kohë.

Ky tretman tregon rezultate nëse kryhet nga ekspertë të kësaj fushe, siç është Dr. Besa Humolli dhe Zelfije Bytyqi nga “Drindent”

Youtube

Arkiva

Kategoritë