Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Intervistë: Gripi sezonal, simptomat dhe trajtimi (VIDEO)

Tashmë kemi hyrë në sezonën e gripit. Shumë persona mund të preken nga gripi, dhe jo gjithmonë shenjat e kësaj sëmundje janë të njëjta. Pra, jo cdo vit janë simptomat e njëjta që shfaqen nga gripi.
Ajo cfarë duhet të bëjë secili person është të shkojë tek mjeku me qëllim që ta tejkalojë shumë më lehtë.
Mjekja Familjare në Poliklinikën Olive, Valbona Blaku, ka treguar për portalin Familja Jonë, shenjat që e karakterizojnë gripin dhe mënyën se si të shëroheni më shpejtë.
Për të gjithë ju që dëshironi të informoheni më shumë, mund të klikoni në videon më poshtë:

Youtube

Arkiva

Kategoritë