Enj, Sht 21, 2023
Banner Top
Banner Top
Huggies, ideale për foshnjen tuaj

Prindërit e rinj një prej shqetësimeve e kanë edhe gjetjen e llojit të duhur të pelenave për të voglin e tyre.
Huggies janë zgjidhja e duhur për ju dhe këtë do ta vërtetoni duke i lexuar specifikat e veçanta të këtyre pelenave.

Huggies –New born 1 (0-5 kg) dhe 2 (4-6 kg)

Pelena jonë më e butë
Linjat e buta të jastëkëve thithin lëngun mbrenda sekondave dhe krijojnë një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mire
Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve
Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës
Brez i zgjatur
Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën kur laget
Huggies – Ultra Comfort 3 (5-8 kg); 4 (8-14kg), 4+; (10-16kg) 5, (12-22kg)

Rehati 24/7
Kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjen e pelenës nga mbushja
Materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës
Brez i zgjatur
Formësim anatomik midis këmbëve
Huggies Pants 4, (9-14kg); 5, (12-17kg); 6,(15-25kg)

Të lehta për t`u vendosur
Material i butë me mikropore i cili e lejon lëkurën të merr frymë
E lehtë për ta paketuar – rrotullojeni dhe fiksojeni nga pas me ngjitës
Shtresa Dry Touch absorbon në sekonda dhe mban lëkurën të thatë gjatë ditës dhe natës
Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit
Ngjitësi fleksibil automatizon përshtatjen sipas madhësisë së barkut të foshnjës
Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën
Breza të butë elastike në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet shtesë
Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit si dhe absorbimi i lartë
Huggies Little Swimmers

Pelenat Huggies Little Swimmers ju ndihmojnë juve dhe bebit tuaj që të kënaqeni më shumë gjatë kohës së qëndrimit në ujë.

Këto pelena janë krijuar nga materiali unik i cili nuk absorbon ujë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë