Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Drejtori i SHSKUK-së priti në takim ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, ka vizituar Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe ka takuar drejtorin e Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, dr. Basri Sejdiu, të cilin e ka falënderuar atë dhe stafin shëndetësor për ndihmën e ofruar shtetasve shqiptarë në QKUK, të lënduar si pasojë e tërmetit që ndodhi vitin e kaluar.

Ambasadori Minxhozi është shprehur mirënjohës për ndihmën që i është ofruar të lënduarve dhe në veçanti ka falënderuar stafin mjekësor të Klinikës së Oftalmologjisë, Klinikës së Mjekimit Intenziv Qendror si dhe Klinikën e Kirurgjisë Maksilofciale, në të cilat janë trajtuar pacientët.

Drejtori Sejdiu tha se shteti i Kosovës ka kapacitete të mjaftueshme dhe gatishmëri të plotë për të ofruar ndihmë, kurdo që ka nevojë qytetari i Shqipërisë.

Drejtori Sejdiu dhe ambasadori Minoxhozi, gjithashtu, kanë biseduar për mundësinë e fillimit të bashkëpunimit mes Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit dhe Spitalit të Kukësit.

Youtube

Arkiva

Kategoritë