Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dr. Bajram Ajeti – Ndotja e ajrit, ndikimi në shëndetin tonë (VIDEO)

Ka disa vite që në Kosovë është bërë alarmente cilësia e ajrit.

Por si ndikon ndotja e ajrit në organizmin e njeriut?

Kush janë më të rrezikuarit nga ndotja e ajrit? Cfarë duhet të bëjnë ata?  Ku duhet të kontrollohen?

Dr. Bajram Ajeti ka shpejguar për portalin Familja Jonë, lidhur me ndotjen e ajrit dhe ndikimin që ka në shënetin tonë.

Kurse të gjithë ata që kanë nevojë të bëjnë një kontroll më të detajuar atë mund ta bëjnë duke u drejtuar në  Poliklinikën Diagnostikuese – Radiologjike CT BENI.

Përndryshe CT Beni gjendet në rrugën “Ramadan Rexhepi” në Ferizaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë