Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dhuroi flokët e saj, për një fëmijë me Leukemi

13 vjeçarja nga Prishtina, Hira Ethemi sot ka marr një vendim shumë të rëndësishëm.


E informuar mirë me rastet e shumta të bashkëmoshatarëve të saj të prekur me Leukemi, dhe duke I ditur procedurat mjekësorë të kësaj sëmundje, përfshirë këtu edhe rënien e flokëve, ajo ka vendosur të dhurojë flokët e saj.

Pas një kohe të gjatë të mos prerjes së tyre, e prekur dhe shumë e emocionuar  vendosur t ‘i shkurtojë  pikërisht në hapjen e sallonit të nënës së saj duke u shënuar kështu si klientja e parë aty.

Prindërit e Hirës, me lot në sy, krenar dhe plotë emocion e pritën këtë moment, i cili ishte befasi edhe për ta.

Hira do të jetë një shembull i mirë, i vullneti, mirësisë dhe dashurisë për të gjithë bashkëmoshatarët e saj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë