Pre, Sht 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Dëshironi lëkurë dhe flokë të përsosur? Lierac & Phyto Paris ua ofron këtë me çmim special!

Secili prej nesh dëshiron një lëkurë të përsosur!

Jeta dinamike, shumë punë e pak kohë na pamundësojnë t’i kushtojmë kohën e duhur fytyrës e flokëve tona e ndërkohë një ambient i papastër që na rrethon ndikon që çdo herë e më shumë të kemi probleme me lëkurën.

Do të dëshironim të besonim në magji, të ekzistojë një produkt që na merr pak kohë e na jep shumë rezultate.

Lierac & Phyto Paris janë produktet që vërtetë bëjnë mrekulli.

Ky brend francez që u themelua nga dashuria e një njeriu për të bukurën, sjellë përherë në Kosovë risitë e fundit të fushës së dermakozmetikës. 

Ndërsa këtë pranverë sjell promocione për klientët me çmime fantastike!

Këtë vit Phyto Paris feston 50-vjetorin e krijimit dhe i gjithë viti do të jetë me befasi të shumta për klientët e saj.

Për një bukuri që nuk njeh moshë, për produkte shumë cilësore si për fytyrë po ashtu edhe për flokët tuaj ne jemi munduar që të sjellim një brend, i cili përmbush të gjitha standardet evropiane të cilësisë .

Lierac prej 50 vitesh investon në formulat e mjekësisë estetike nëpërmjet produkteve të tij.

Produkte të cilat tashmë janë vlerësuar me çmime ndërkombëtare nga revistat më të njohura botërore si ELLE,VOGUE ETJ.

Ndërsa në vitin 2018 gratë në botë e kanë renditur Lierac si brendin më të preferuar për kujdesin e lëkurës, duke ditur që Lierac është prezent në barnatore në mbi 60 vende të botës.

“Bukuria nuk ka moshë” –  është sllogani kryesor i Lierac Paris dhe si i tillë ky brend sjell produkte për secilën moshë dhe për çdo nevojë specifike të bukurisë dhe shëndetit estetik të grave dhe burrave. /Familja Jonë

Në Kosovë mund ta gjeni në të gjitha barnatoret, gjithashtu mund ta porositni edhe online në linqet e mëposhtme: 

https://www.facebook.com/LieracKosovo/

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë